Bekijk onze gevarieerde drive-in shows

MDS drive in discotheek type I

Simpele drive in show met geluid tot 65 personen, ideaal voor bij mensen thuis of in een kleine kroeg €375,00

Optioneel: extra geluid tot 200 personen.

 

MDS type II Truss A

Stijlvolle drive in show incl. dj apparatuur. Geluid tot 200 personen.

  • Samenvatting Truss:
    Mooie DJ meubel van Truss (aluminium)
  • DJ apparatuur; Pioneer DJM900NXS dj mixer + 2 x Pioneer
  • CDJ2000NXS cd spelers
  • 1 x Lichtstatief incl. 4 LED parren
  • Geluid set tot 200 personen

 

Trouwfeest

Een dag om nooit te vergeten, volledig zo als uw wenst, van de plechtigheid, receptie en feestavond toe.

 

 

 

 

 

Schoolfeest

Bedrijfsevents

MDS Productions is de juiste partner als het aankomt op het organiseren van een evenement voor uw organisatie. Of het nu gaat om passend entertainment of een DJ voor het personeelsfeest, de complete audiovisuele techniek van uw event,

 

Karaoke

Lekker meezingen op de nummers onder andere Frans Bauer, Andre Hazes, Jan Smit, Beatles, Tina Turner met nog vele anderen, van 60's tot 00's en van disco tot soul, Dat kan allemaal met een van onze karaokesets of shows.

U kunt bij ons terecht voor een losse karaoke set, maar ook voor een compleet verzorgde karaoke show incl. presentator/dj & drive in show.
Met meer 650 nummers in ons assortiment, zowel Engels als Nederlands talig bent u verzekerd van een geslaagd karaoke feest!
 

Themaparty's

Heeft u een feest gepland waarbij een speciaal thema de hoofdrol moet spelen?  Het brede genre aan muziek waarin we gespecialiseerd zijn, biedt veel mogelijkheden om uw themafeest van geweldige muziek te voorzien! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in de volgende muziekstijlen: disco, 60's-70’s-80’s-90’s-00's, top-40. Maar denk ook eens aan een Duitse avond of de feestavond met de foute hits. Dit alles in samenspraak met u, ook in de loop van de avond.