MDS BALLON FUN

magische momenten

Breng kleur en vreugde naar jouw evenement met onze schitterende ballondecoraties! Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid viert, onze ballondecoraties voegen een feestelijke en levendige sfeer toe aan elke setting.

Met ons uitgebreide assortiment aan ballonnen in alle vormen, maten en kleuren, kunnen we elke gewenste decoratie samenstellen. Van prachtige ballonbogen en stijlvolle tafeldecoraties, tot spectaculaire ballonpilaren en op maat gemaakte balloncreaties, de mogelijkheden zijn eindeloos!

voor elke gelegenheid!

MDS Ballon Fun is niet alleen een magische toevoeging aan de sfeer, onze balloncreaties zijn ook een opvallend en fotogeniek middelpunt voor je evenement. Of het nu gaat om trouwfoto’s, een bedrijfspresentatie of een verjaardag, onze ballondecoraties zorgen voor een onvergetelijke ambiance. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de decoraties op tijd worden geleverd, opgebouwd en, indien gewenst, weer opgehaald.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om ballonnen te kopen voor wie zelf aan de slag wil. Dus waar wacht je nog op? Breng je evenement tot leven met onze ballondecoraties en maak van je speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring!

MEER WETEN?

Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact met ons. We denken graag met je mee en geven waar mogelijk advies op maat.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Bericht sturen

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam