Geluidsapparatuur

DE JUISTE DECIBELLEN OP ELKE LOCATIE!

Geluid is één van de belangrijkste onderdelen van een goed feest. Maar ook wanneer je als band, zanger of zangeres ergens optreedt, wil je dat jouw geluid helemaal in orde is. MDS Productions is hét adres voor geluidsverhuur in Nederland. Vanuit het Brabantse Schaijk leveren wij de beste apparatuur van kwalitatief hoogstaande merken voor zeer scherpe prijzen. Denk hierbij aan A-merken als D&B audio, Turbosound, Shure en Sennheiser. Van complete geluidsinstallaties tot uitgebreide dj-booths, ons verhuurassortiment is zeer divers en maakt van elk evenement een succes.

DE BESTE APPERATUUR

Bij onze audioverhuur vind je enkel en alleen producten van de beste kwaliteit. We willen je namelijk graag het beste geluid garanderen bij jouw optreden, feest of evenement. Wij verhuren veel producten van o.a. de volgende merken: D&B audio, Turbosound, Shure en Sennheiser. 

Overigens kun je bij ons niet alleen speakers huren, maar zelfs een complete geluidsinstallatie huren.

PAKKETKORTING!

Het is ook mogelijk om een pakket met meerdere producten samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan een geluidsinstallatieset met microfoon, mengpaneel, bekabeling en laptop. Wij zorgen ervoor dat alles geïnstalleerd wordt en bedienen de apparatuur tijdens jouw feest of optreden. Zo hebben wij de regie in handen en wordt jij volledig ontzorgt.

Meer weten?

Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact met ons. We denken graag met je mee en geven waar mogelijk advies op maat.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

STUUR EEN BERICHT!

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam