VAN SET TOT BOOTH, ALLES VOOR DE PROFESSIONELE DJ

Of je nu een beginnende of gevorderde DJ bent: MDS Productions beschikt over de nieuwste DJ-Gear om van elk event een knalfeest te maken. We werken alleen met de beste merken en materialen. Van booths tot uitgebreide DJ-sets met meerdere spelers, alles is mogelijk.

Daarnaast zijn wij ook jouw partner als het gaat om defecte spelers. We helpen je graag het probleem op te sporen en deze te verhelpen.

Hoe kunnen we je helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen en vragen te bespreken!

HUUR EEN COMPLETE DJ SET

MDS Productions heeft verschillende compleet verzorgde dj-sets samengesteld. Elke set bestaat uit meerdere producten en beschikt over de nieuwste systemen. Standaard bestaat een set-up uit een losse dj-mixer en twee draaitafels of tabletop-spelers. We verhuren ook sets met spelers voor cd, USB en SD, en sets met draaitafels voor vinyl. Of kies jij liever voor all-in-one dj-controllers met een ingebouwde mixer?

Onze systemen zijn altijd up-to-date. Wanneer je je set komt halen, krijg je instructies van een van onze technici, zodat je alles eenvoudig zelf kan aansluiten op locatie en het feest snel kan losbarsten.

OOK EEN DJ BOOTH NODIG?

Ook voor de verhuur van professionele dj-booth’s ben je bij MDS Productions aan het juiste adres. Maak je set compleet met onze strakke meubels en accessoires. Samen vinden we de perfecte oplossing voor jouw wensen!

Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten adviseren je graag over de alle mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles binnen de gewenste termijn geregeld is.

EEn kleine greep uit ONS ASSORTIMENT:

Pioneer CDJ 3000
MDS Booth White
Pioneer DJ XDJ-RX3

MEER WETEN?

Neem voor meer informatie of een offerte gerust contact met ons. We denken graag met je mee en geven waar mogelijk advies op maat.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Bericht sturen

Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam