beeldapparatuur

UITSTEKEND en haarscherp IN BEELD

Als je een evenement organiseert, is het belangrijk om aan alles te denken. Geluid en licht zijn cruciaal, maar laten we de kracht van beeld niet vergeten. Bij MDS Productions begrijpen we dat beeld net zo belangrijk is als geluid en licht. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige beeldapparatuur voor verhuur.

HET TOTALE PAKKET IN ÉÉN KEER IN HUIS

Of je nu een zakelijke presentatie geeft, een filmavond organiseert of gewoon wat visuele flair aan je evenement wilt toevoegen, wij hebben de juiste oplossingen voor jou. Van beamers tot LED-schermen, we hebben alles wat je nodig hebt om je boodschap krachtig over te brengen en je publiek te betoveren.

PROFESSIONELE AANSLUITING EN SERVICE

Met onze beeldapparatuur van topkwaliteit en onze deskundige ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw evenement een visueel spektakel wordt. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met verbluffende beelden.

EEn kleine greep uit ONS ASSORTIMENT:

BEAMERS
BEELDSCHERMEN

55 inch tot 75 inch

PROJECTIESCHERMEN

Opzicht & Doorzicht

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Berichten sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?