MDS Livestream

Ook op afstand verbonden

Met livestream kunt u via internet beelden van een gebeurtenis direct beschikbaar maken voor mensen over heel de wereld. In een handomdraai is onze mobiele livestream-set op elke gewenste plek opgebouwd, klaar om live uit te zenden via uw gepersonaliseerde pagina op ons beveiligde platform.  U bepaalt zelf wie er toegang krijgt tot de uitzending. Gezamenlijk stellen we aan de hand van uw wensen een persoonlijk livestream pakket samen. Zo leveren wij altijd maatwerk.

Eenvoudig, betaalbaar & persoonlijk

Livestream betekent letterlijk: direct uitzenden. Deze term beschrijft precies wat de dienst inhoudt: het rechtstreeks uitzenden van beelden en/of geluiden naar meerdere ontvangers over heel de wereld. Vergelijk het maar een beetje met online televisie kijken.

Livestream gebeurt via het Internet. Hiervoor kunnen openbare platformen gebruikt worden, zoals YouTube of Facebook, of privé platformen waartoe u alleen toegang krijgt met een beveiligde link, zoals bij MDS Livestream.

uw eigen livestream in 5 stappen

1. Neem contact op
Naar aanleiding van uw contactverzoek maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Hierin worden al uw wensen vastgesteld. Naast een standaard livestream pakket kunt u ook kiezen uit extra mogelijkheden. Deze vindt u verderop op deze pagina. Hierna ontvangt u van ons een voorstel, inclusief een overzicht van de kosten. U betaalt voor een totaal pakket; u hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten achteraf. Na akkoord ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging.

2. Persoonlijke pagina
Voorafgaand aan de livestream richten we een gepersonaliseerde pagina in op ons online platform. Deze pagina is naar wens in te vullen met persoonlijke berichten en/of foto’s. Het platform biedt een beveiligde verbinding en is alleen toegankelijk met een link. U bepaalt dus zelf wie er toegang krijgt tot de livestream. De link is desgewenst extra te beveiligen met een pincode. U deelt de link zelf met uw (afwezige) gasten, voorafgaand aan het evenement. Wij hanteren geen limieten aan het aantal streams.

3. Opbouwen
MDS Livestream beschikt over meerdere mobiele livestream-sets, bestaande uit professionele 4K-camera’s, microfoons en compacte regie-sets. Deze livestream-sets kunnen in een handomdraai opgebouwd worden op een discrete locatie. Het enige wat wenselijk is, is toegang tot het internet en stroom. Maar zelfs dit is niet altijd noodzakelijk, omdat wij ook kunnen werken met mobiele internetverbindingen en accu’s. Voorafgaand aan de livestream zal alles uitgebreid getest worden, zodat de uitzending vlekkeloos verloopt.

4. Livestream
Uiteraard starten we de livestream op de afgesproken datum en tijdstip. Voor de audio ‘prikken’ we, indien mogelijk, in op het aanwezige audiosysteem. Als dit niet mogelijk is, gebruiken we onze eigen microfoons om de audio te registreren. Zo garanderen we het beste resultaat. Tijdens het streamen zult u niet in de gaten hebben dat wij er zijn. Wij regelen alles van achter onze livestream-set, tenzij wij ook de fotografie verzorgen. Ons team draagt onopvallende kleding, zonder overdadige bedrukking of reclame.

5. Na afloop
Na afloop ontvangt u binnen 24-uur de volledige opname van ons als digitaal videobestand. Het is mogelijk de opname, of een compilatie van de gebeurtenis, te ontvangen op USB-stick in een herinneringsdoosje. De persoonlijke pagina op het platform blijft tot 48-uur na de stream online. Dit kan indien gewenst langer of korter.

De opnames worden standaard 1 jaar in ons archief bewaard. Langer kan in overleg. Wilt u liever niet dat de opnames bewaard blijven? Dan verwijderen wij de opnames direct.

Extra mogelijkheden & diensten:

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Berichten sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?