Geluidsapparatuur

DE JUISTE DECIBELLEN OP ELKE LOCATIE!

Geluid is één van de belangrijkste onderdelen van een goed feest. Maar ook wanneer je als band, zanger of zangeres ergens optreedt, wil je dat jouw geluid helemaal in orde is. MDS Productions is hét adres voor geluidsverhuur in Nederland. Vanuit Schaijk leveren wij de beste apparatuur van kwalitatief hoogstaande merken voor zeer scherpe prijzen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een DJ Booth en geluidsset huren. Enkele merken waar MDS Productions mee werkt zijn D&B audio, Turbosound, Midas en Shure.

DE BESTE APPERATUUR

Bij onze audioverhuur vind je enkel en alleen producten van de beste kwaliteit. We willen je namelijk graag het beste geluid garanderen bij jouw optreden, feest of evenement. Wij verhuren veel producten van o.a. de volgende merken: D&B audio, Turbosound, Shure en Sennheiser. 

Overigens kun je bij ons niet alleen speakers huren, maar zelfs een complete geluidsinstallatie huren.

PAKKETKORTING!

Het is mogelijk om meerdere producten te huren als pakket. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een set met geluidsinstallatie maar ook met microfoon, mengpaneel, bekabeling en laptop. Wij zorgen ervoor dat alles geïnstalleerd wordt en bedienen de apparatuur tijdens jouw feest of optreden. Wij beschikken over een ruim assortiment aan apparatuur.

EEn kleine greep uit ONS ASSORTIMENT:

D&B Audio
D&B Audio
D&B Audio

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Berichten sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?