MDS FOTO FUN

Fotogenieke Momenten voor Elk Evenement

Maak je evenement onvergetelijk met “MDS Foto Fun” – onze geweldige photobooth voor elke gelegenheid! Of je nu een huwelijk, feest, communiefeest, bedrijfsfeest of kinderfeestje organiseert, MDS Foto Fun zorgt voor eindeloos plezier en blijvende herinneringen.

Met onze MDS Foto Fun photobooth kunnen jouw gasten zichzelf vastleggen in hilarische, spontane en creatieve foto’s. Compleet met een breed scala aan props en achtergronden, biedt onze photobooth de perfecte gelegenheid om plezier te hebben en unieke momenten vast te leggen. Of het nu gaat om gekke poses, stijlvolle portretten of groepsfoto’s, de mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Leg Elk Moment Vast!

Onze photobooth is eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met professionele begeleiding. Wij zorgen voor de volledige installatie en afbraak, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Bovendien ontvangen je gasten direct een afdruk van hun foto’s als aandenken aan de geweldige tijd die ze hebben gehad.

MDS Foto Fun is een hit op elke bruiloft, feest of evenement. Het biedt niet alleen vermaak, maar creëert ook onvergetelijke herinneringen die je nog lang na het feest kunt koesteren. Met de mogelijkheid om foto’s digitaal te delen, kunnen jouw gasten hun favoriete momenten meteen met vrienden en familie delen.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje plezier en creativiteit toe aan je volgende evenement met MDS Foto Fun en maak van je feest een onvergetelijke ervaring!

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Bericht sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?