MDS LETTER FUN

in de spotlights met onze letters

Laat je boodschap stralen met onze prachtige lichtletters! Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een andere speciale gelegenheid viert, onze lichtletters voegen een vleugje magie en elegantie toe aan elke setting.

Met ons uitgebreide assortiment hebben we alle letters, cijfers en leestekens beschikbaar, zodat je elke gewenste boodschap kunt samenstellen. Van initialen tot volledige namen, data of inspirerende citaten, de mogelijkheden zijn eindeloos!

een fotogeniek middelpunt voor je evenement

Onze lichtletters zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan de decoratie, maar ze dienen ook als een opvallend en fotogeniek middelpunt voor je evenement. Of het nu gaat om romantische trouwfoto’s, een levendige bedrijfspresentatie of een feestelijke verjaardagssfeer, onze lichtletters zorgen voor een onvergetelijke ambiance.

Met onze professionele service zorgen we ervoor dat de lichtletters op tijd worden geleverd, opgebouwd en weer opgehaald, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van jouw speciale moment. Dus waar wacht je nog op? Laat je boodschap stralen met onze lichtletters en maak van je evenement een onvergetelijke ervaring!

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Bericht sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?