meubilair & decoratie

Met ons meubilair en decoratie zit je goed

MDS Productions is ook dé plek waar je alles vindt om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen! Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of afscheidsdienst organiseert, wij hebben het perfecte meubilair en de meest sfeervolle decoratie om jouw speciale gelegenheid compleet te maken.

Elegante tafels en trendy barkrukken

Onze uitgebreide collectie meubilair omvat alles wat je nodig hebt voor comfortabele zitplaatsen en stijlvolle presentatie. Van elegante tafels en stoelen tot trendy barkrukken en praktische statafels, wij bieden hoogwaardig meubilair voor elk type evenement. Met onze diverse selectie tafelrokken en sfeervolle decoratieve accenten, zorgen we ervoor dat je ruimte er perfect uitziet en aanvoelt, precies zoals je het wilt hebben.

Maar daar houdt het niet op! Wij geloven in de kracht van details. Daarom bieden we een breed scala aan decoratieve elementen die je evenement naar een hoger niveau tillen. Voor feestelijke gelegenheden hebben we kleurrijke ballonnen die de ruimte opvrolijken en voor een feestelijke sfeer zorgen. Voor meer formele evenementen, zoals afscheidsdiensten, bieden we ingetogen en respectvolle decoraties die de juiste toon zetten.

Een van onze meest populaire decoratieve items zijn onze prachtige lichtletters. Perfect voor bruiloften, jubilea of andere speciale gelegenheden, voegen onze lichtletters een vleugje magie en romantiek toe aan elke ruimte. Met verschillende lettercombinaties en stijlen beschikbaar, bieden onze lichtletters een unieke en persoonlijke touch aan jouw evenement.

hoogwaardige en professioneel

Bij MDS Productions streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Met onze hoogwaardige producten, professionele service en oog voor detail, zijn we er trots op om jou te helpen bij het creëren van een evenement dat je gasten nog lang zullen herinneren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw evenement omtoveren tot iets bijzonders!

EEn kleine greep uit ONS ASSORTIMENT:

Lichtletters

alle mogelijke letters beschikbaar

Statafels

diameter 85 cm

Ballonnen

alle soorten, maten en voor elke gelegenheid

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Berichten sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?