PIPE AND DRAPE

VAN ACHTERWAND, SCHEIDINGSWAND TOT HOKJES

Als je een evenement gaat plannen, is het gemakkelijk om te focussen op het geluid en het licht. Maar laten we niet vergeten hoe essentieel de setting is voor de algehele sfeer. Bij MDS Productions begrijpen we dat de juiste achtergrond en afscheidingen een evenement kunnen transformeren. Daarom bieden wij hoogwaardige pipe and drape systemen voor verhuur aan.

van sjiek en stijlvol tot vakbeurs

Of je nu een elegant gala organiseert, een conferentie bijwoont of een vakbeurs opzet, ons pipe and drape systeem biedt de flexibiliteit en veelzijdigheid die je nodig hebt. Creëer prachtige achtergronden, verdeel ruimtes op een elegante manier of verberg ongewenste gebieden – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit, zorgen we ervoor dat jouw evenement een indrukwekkende uitstraling krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons pipe and drape systeem jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen.”

pipe and drape compleet

Pipe & drape systemen kunnen uw ruimte vanaf 1,80 meter tot en met 4 meter hoog afschermen. Een enkele ligger heeft ingeschoven een lengte van 1,80 meter, maar volledig uitgeschoven een spanwijdte van maximaal 3 meter. Het doek wordt door middel van klittenband aan de ligger bevestigd. Dit systeem staat stabiel door de grondplaten die per stuk 8 kg wegen. Huur gaat per meter, incl. alle benodigheden en onderdelen zoals doeken, liggers en baseplates.

EEn kleine greep uit ONS ASSORTIMENT:

Pipe and drape

recht doek

Pipe and drape

geplooid doek

Pipe and drape

geplooid doek

Ook intEressant

DEEL DEZE INFORMATIE

Voor meer informatie of een offerte:

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. We adviseren u graag en indien gewenst maken we een vrijblijvende offerte.

Telefoon:

06 53 24 81 97

E-mail

info@mdsproductions.nl

Bezoek ons (op afspraak)

Udensedreef 2, 5374 RK Schaijk

Berichten sturen

Als u hieronder uw gegevens achterlaat, nemen we z.s.m. contact met u op, om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Onze nieuwsbrief met aanbiedingen en handige tips ontvangen?