MDS VERHUUR

AV-PARTNER VOOR AL UW EVENEMENT!

E-mail

info@mdsproductions.nl

Telefoonnummer

06 - 53 24 81 97

Voor de verhuur van o.a. professioneel licht, geluid en beeld apparatuur. Ontdek ons uitgebreid verhuur assortiment. Alles wat u nodig heeft voor een professioneel geregeld evenement!

Voor elke gelegenheid Uiteenlopende mogelijkheden

Onze afdeling verhuur, jouw ultieme partner voor het creëren van onvergetelijke evenementenervaringen. Of je nu een groot feest organiseert, een intieme bijeenkomst plant of een zakelijke conferentie opzet, wij staan klaar om je te voorzien van hoogwaardige apparatuur en accessoires die jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

Wij streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze service. Met onze ervaren medewerkers, uitgebreide inventaris en toewijding aan kwaliteit, staan we klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van een evenement dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Hieronder kan je de uitgebreide mogelijkheden bekijken, heb je liever direct contact, klik dan hier!

BINNENKORT EEN BIJEENKOMST OF EVENEMENT?

Maak van je evenement, bijeenkomst of andere gelegenheden, een onvergetelijke ervaring met ons team van MDS Productions! Wij zijn jouw partner voor professioneel beeld, geluid en verlichting, waardoor je evenement tot in de puntjes verzorgd is. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een afscheidsdienst, een bruiloft, een verjaardagsfeest of een ander speciaal moment, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Maar dat is niet alles wat we bieden! Naast hoogwaardige audiovisuele apparatuur, kun je bij ons ook terecht voor meubilair, decoratie en ballonnen om je locatie helemaal af te maken. Van elegante stoelen en tafels tot sfeervolle decorstukken en kleurrijke ballonnenbogen, wij hebben alles in huis om jouw evenement te transformeren tot een magische ervaring.

Ons ervaren team staat garant voor professionele service en advies op maat, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken en volop kunt genieten van je eigen feest. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw evenement een onvergetelijk succes kunnen maken! Maak gebruik van de onderstaande knop om een afspraak te maken en je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

REVIEWS & ERVARINGEN

Janne Coppens
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
In 2 woorden: super geregeld Allereerst gekeken op de site, duidelijk beschreven maar het kennismakingsgesprek is erg prettig. Mathieu weet waar hij het over heeft, alles werd beantwoord. We wisten nog helemaal niet wat we precies wilde, maar door het advies en ideeën hadden we al snel voor ons zelf keuzes gemaakt. Een mooie witte dj-booth, sfeervolle sterrendoek(aanrader) en mooie lichtspots op de grond. Ook de fotobooth was op onze bruiloft een ware hit! Fantastisch en het resultaat zo leuk! Met zeer leuke accessoires. Onze keus was dat we geen geprinte foto's wilden, maar kregen ze naderhand op USB.(je krijgt ze volgens mij standaard op stick) De avond zelf, ze waren er netjes op de afgesproken tijd(zowel in de middag als avond). Terwijl ze nog 5 adressen meer hadden die dag.(zegt voor mij al dat ze een goed bedrijf zijn) Ik was zelf ook aan het versieren en zag dat alles snel en verzorgd opgezet werd. Mooie kamerschermen die er sjiek en verzorgd uitzien, niet zomaar een "roomdivider" maar een kwaliteit scherm/doek(in hoogte verstelbaar) Ook hadden ze een prettige samenwerking en goede afstemming met zaaleigenaar. MDS productions is een echte aanrader voor je bruiloft, of voor een ander feest natuurlijk.
Sietske
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
Onze bruiloft was super! Mede door Mathieu! Top muziek! Top sfeer! Thanx...
Danitsja
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
MDS Productions heeft de muziek op onze bruiloft verzorgd. Alle wensen die wij hebben gehad waren geen enkel probleem, Mathieu is druk op zoek gegaan om ervoor te zorgen dat zowel de muziek als de aankleding en verlichting helemaal aansloten op onze wensen. Wij hebben een knalfeest gehad en onze dierbaren zijn ook erg te spreken over het avondprogramma. Heel erg bedankt!"
Martijn vd Linden
Lees verder
Goede kennis van zaken en goede service
Vorige
Volgende

ONZE NIEUWSBRIEF MET AANBIEDINGEN EN HANDIGE TIPS ONTVANGEN?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

MDS PRODUCTIONS