Aanvraag Offerte

E-mail

info@mdsproductions.nl

Telefoonnummer

06 - 53 24 81 97

Voor de verhuur van o.a. professioneel licht, geluid en beeld apparatuur. Ontdek ons uitgebreid verhuur assortiment. Alles wat u nodig heeft en wanneer het professioneel geregeld moet zijn!

vraag hier eenvoudig uw offerte aan

Via onderstaand formulier is het mogelijk een offerte aan te vragen. Wilt u informatie over tarieven of beschikbaarheid voor een afscheidsdienst neemt u dan telefonisch contact met ons op. Als je liever direct contact hebt, klik dan hier!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Waar heeft u interesse in?

MET LIEFDE TERUGKIJKEN!

In de moderne wereld van vandaag wordt er meer dan ooit gefotografeerd en gefilmd. Met foto’s en videofilmpjes kunnen we een leven letterlijk in beeld brengen, van jeugdherinneringen tot gezinsmomenten en speciale gelegenheden zoals bruiloften en vakanties. Wij begrijpen de kracht van beelden, vooral tijdens moeilijke momenten zoals een afscheidsdienst of uitvaart. 

Het tonen van een slideshow van foto’s en video’s tijdens de gekozen muziek is een prachtige manier om herinneringen aan de overledene te delen en te koesteren.

Maar wat als je al die losse foto’s, dia’s en filmfragmenten wilt samenvoegen tot één mooie presentatie? Geen zorgen, daar kunnen wij je bij helpen. Onze dienst voor het maken van fotopresentaties biedt de mogelijkheid om al het beeldmateriaal te verzamelen en te verwerken tot een ontroerende en persoonlijke presentatie die tijdens het afscheid kan worden getoond.

Misschien heeft u al eens een fotopresentatie gezien tijdens een uitvaart en denkt u er nu zelf ook over na. Maar hoeveel foto’s laat u dan zien, welke maat en wanneer toont u ze tijdens de ceremonie? Geen zorgen, wij staan klaar met verschillende tips en suggesties om u te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Elke herinnering is waardevol. Daarom streven we ernaar om een fotopresentatie te creëren die recht doet aan het unieke leven van uw dierbare en troost biedt aan degenen die achterblijven. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een blijvende herinnering voor een dierbare. 

REVIEWS & ERVARINGEN

Janne Coppens
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
In 2 woorden: super geregeld Allereerst gekeken op de site, duidelijk beschreven maar het kennismakingsgesprek is erg prettig. Mathieu weet waar hij het over heeft, alles werd beantwoord. We wisten nog helemaal niet wat we precies wilde, maar door het advies en ideeën hadden we al snel voor ons zelf keuzes gemaakt. Een mooie witte dj-booth, sfeervolle sterrendoek(aanrader) en mooie lichtspots op de grond. Ook de fotobooth was op onze bruiloft een ware hit! Fantastisch en het resultaat zo leuk! Met zeer leuke accessoires. Onze keus was dat we geen geprinte foto's wilden, maar kregen ze naderhand op USB.(je krijgt ze volgens mij standaard op stick) De avond zelf, ze waren er netjes op de afgesproken tijd(zowel in de middag als avond). Terwijl ze nog 5 adressen meer hadden die dag.(zegt voor mij al dat ze een goed bedrijf zijn) Ik was zelf ook aan het versieren en zag dat alles snel en verzorgd opgezet werd. Mooie kamerschermen die er sjiek en verzorgd uitzien, niet zomaar een "roomdivider" maar een kwaliteit scherm/doek(in hoogte verstelbaar) Ook hadden ze een prettige samenwerking en goede afstemming met zaaleigenaar. MDS productions is een echte aanrader voor je bruiloft, of voor een ander feest natuurlijk.
Sietske
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
Onze bruiloft was super! Mede door Mathieu! Top muziek! Top sfeer! Thanx...
Danitsja
wedding, marriage, ring, union, joined, connectionLees verder
MDS Productions heeft de muziek op onze bruiloft verzorgd. Alle wensen die wij hebben gehad waren geen enkel probleem, Mathieu is druk op zoek gegaan om ervoor te zorgen dat zowel de muziek als de aankleding en verlichting helemaal aansloten op onze wensen. Wij hebben een knalfeest gehad en onze dierbaren zijn ook erg te spreken over het avondprogramma. Heel erg bedankt!"
Martijn vd Linden
Lees verder
Goede kennis van zaken en goede service
Vorige
Volgende

ONZE NIEUWSBRIEF MET AANBIEDINGEN EN HANDIGE TIPS ONTVANGEN?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

MDS PRODUCTIONS